Elveszti legendáját a Chelsea?

Tíz év után először nem elsőszámú kapusként tekintenek Petr Cechre a klubnál.

BLM
2014. 08. 19. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újonc Burnley elleni találkozót 3–1-re nyerte meg a Chelsea, s az összecsapás után José Mourinho vezetőedző úgy nyilatkozott, továbbra is számít a 32 éves Cechre.

A 22 esztendős Courtois – aki a nyári, brazíliai világbajnokságon a belga válogatott kapuját őrizte – legutóbb az Atlético Madridnál védett kölcsönben, s a csapattal spanyol bajnoki címet nyert, illetve Bajnokok Ligája-döntőt játszott.

„Én és a klub is abban bízunk, hogy Petr Cech nálunk marad. Tíz éve ismerem, tudom, hogy harcolni fog a posztért” – mondta Mourinho a cseh kapusról, aki 2004 óta 326 bajnoki meccsen állt a Chelsea kapujában, s három Premier League-diadal mellett egy-egy BL-t és Európa-ligát nyert a csapattal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.