Gellei Imre volt segítője irányítja az U21-eseket

Az U21-es csapatot korábban irányító Róth Antalt januárban mentette fel a munkavégzés alól az MLSZ.

TK
2014. 08. 12. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának keddi híre szerint az 55 esztendős szakember, aki játékosként részt vett az 1986-os világbajnokságon, és öt bajnoki címet szerzett a Budapesti Honvéd együttesével, nem először dolgozik az MLSZ megbízásából, hiszen Gellei Imre szövetségi kapitányt 2002 és 2004 között másodedzőként segítette. Emellett dolgozott a BVSC, a BKV Előre, a Békéscsabai EFC, a Matáv-Sopron és a Debreceni VSC vezetőedzőjeként is.

Az eddigi hat mérkőzésén hat pontot gyűjtő korosztályos válogatott szeptember 4-én, Felcsúton fogadja a spanyolokat, majd négy nappal később Szarajevóban, Bosznia-Hercegovina ellen zárja a sorozatot.

Az U21-es csapatot korábban irányító Róth Antalt januárban mentette fel a munkavégzés alól az MLSZ.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.