Guardiola-sértődés és Bayern-vereség Amerikában

A Bayern München 2-1-es vereséget szenvedett az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság válogatottjától.

WL
2014. 08. 07. 8:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új igazolás Robert Lewandowski már a 8. percben vezetést szerzett a német bajnoknak, de a második félidőben, az 51. percben Bradley Wright-Phillips egyenlítetett, majd a 70. percben – a korábban a Bayernben is szerepelt – Landon Donovan a győzelmet jelentő gólt is megszerezte az amerikaiaknak.

Josep Guardiola, a Bayern spanyol vezetőedzője szünet után pályára küldte hat világbajnok játékosát, akik csak néhány órával korábban érkeztek Portlandbe. Bastian Schweinsteigert azonban sérülés miatt nem sokkal később le is kellett cserélnie.

Guardiola a meccs után nem fogott kezet kollégájával, Caleb Porterrel, mert szerinte az MLS játékosai többször durván szabálytalankodtak a barátságos meccsen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.