Keylor Navas hivatalosan is a Madrid kapusa

Keylor Navas, a Levante és a Costa Rica-i válogatott kapusa 2020-ig szóló szerződést írt alá a Real Madridhoz.

Ch. Gáll András
2014. 08. 04. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap este aláírta szerződését a Real Madridhoz Keylor Navas, a brazíliai világbajnokság egyik nagy felfedezettje. A Costa Rica-i válogatott kapujában remeklő, 27 éves kapus 2020-ig írt alá a Bajnokok Ligája aktuális győzteséhez. A Madrid kifizette Navas klubjának, a Levantének a 10 millió eurót, amely a lelépési záradékban szerepelt, éves bére kétmillió euró lesz.

Navas remek védéseivel hozzásegítette Costa Ricát a vb D csoportjának megnyeréséhez, sőt, utána a legjobb nyolc közé is bevitte hazája válogatottját, először a történelemben.

„Az, hogy hatéves szerződést kaptam, megnyugtat. Hogy a kezdőtizenegy tagja leszek-e, azt nem tudom, nem lesz egyszerű, mert Iker Casillas és Diego López is nagyszerű kapus. Alázattal fogok edzeni, sokat tudok még tanulni a Real Madrid játékosaitól” – nyilatkozta Navas elutazása előtt a San José-i repülőtéren.

Navast hétfőn 13 órakor mutatják be a Bernabéu-stadionban.

Egy kis ízelítő Navas védéseiből:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.