Krasznodarban is kikapott a Diósgyőr

A Diósgyőr 3-0-s vereséget szenvedett az FK Krasznodar vendégeként.

KG
2014. 08. 07. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Diósgyőr harminc percig tudta tartani a gól nélküli eredményt, fél óra elteltével a hazai csapat kihasználta a magyarok első komoly védelmi hibáját. A szünetig aztán nem változott a játék képe, támadásban változatlanul fölényben futballozott a Krasznodar.

A fordulás után tíz percet kellett várni az újabb orosz gólra, ekkor is Pape Moussa Konaté vette be Rados kapuját, de a biztos vezetés birtokában sem állt le a hazai csapat: sorra vezette a támadásokat és a hajrában megadta a kegyelemdöfést a borsodi együttesnek. A DVTK hajtott a becsületgólért, de nem járt sikerrel.

FK Krasznodar (orosz) – Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)

Krasznodar, 4500 néző, v: Christian Dingert

gólszerzők: Konaté (30., 55.), Ari (86.)
sárga lap: Kádár (31.), Bori (41.)

Továbbjutott: Krasznodar, kettős győzelemmel, 8-1-es összesítéssel.

Krasznodar: Szinyicin - Markov, Granqvist, Martinovics, Burmisztrov - Laborde (Joaozinho, 61.), Pomerko, Konate (Agejev, 77.) - Petrov, Wanderson (Ari, 61.), Izmajlov

Diósgyőr: Rados - Okuka, Debreceni, Kádár, Németh M. - Egerszegi (Bognár, 39.) - Bori, Nikházi, Gosztonyi (Bacsa, 70.) - Marjanovic (Csirszki, 70.), Takács T.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.