Lemondta a válogatottságot, bár nem is volt benne

Nem szerepel a válogatottban többet Samir Nasri, a Manchester City 27 éves francia játékosa.

BuL
2014. 08. 05. 11:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Meghoztam egy döntést. Nem volt könnyű, de egyszerűbb volt, mintha nyertem volna valamit a válogatottal, ám ez nem történt meg. Ráadásul könnyebbé tesz mindent, hogy egy nagy klubnál játszom, ahol nagy célokért küzdhetek” – fogalmaz egy friss interjúban Samir Nasri.

Szerinte most „sokan nem értik meg”, de nála „most a Manchester City előnyt élvez. Így legalább a válogatottmeccsek miatti szünetben is a csapattal maradhatok, többet edzhetek”.

Nasri tudja azt is, hogy „sokan nem nézik jó szemmel” a döntését, de ez nem érdekli, mint írja. Csak a szüleit sajnálja, hiszen ők Franciaországban laknak, és „nap mint nap olvassák azokat a negatív cikkeket, melyek megjelennek rólam, és ezt nehezen viselik”.

A válogatottszereplés már nem teszi boldoggá Samir Nasrit, akit egyébként nem is vitt magával Didier Deschamps francia kapitány a brazíliai világbajnokságra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.