Monaco: Falcao nem eladó

A sérüléséből visszatért kolumbiai csatár gólt lőtt az Arsenal elleni felkészülési mérkőzésen.

WL
2014. 08. 04. 14:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Találatának köszönhetően nyert vasárnap a francia bajnokság legutóbbi ezüstérmese Londonban a házigazda Arsenal ellen az Emirates-kupán úgy, hogy a támadó az angol együttessel vívott meccsen csaknem egy órán át játszott. Falcao már a spanyol Valencia elleni szombati mérkőzésen is szerepelt, de akkor csak csereként jutott szóhoz, s kevesebb mint húsz percet töltött a pályán a 2-2-vel zárult összecsapáson.

Visszatérése előtt olyan hírek keltek szárnyra, hogy a kolumbiai játékos távozik a Monacótól, s a legutóbb Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnál folytatja pályafutását. „Falcao nem eladó” – szögezte le erre válaszul vasárnap a Monaco portugál edzője, Leonardo Jardim, míg a klub orosz alelnöke, Vagyim Vasziljev a párizsi L’Équipe-nek nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy a 2014–15-ös bajnoki szezonban a játékos náluk fog futballozni.

A 28 éves csatár a másik madridi élcsapattól, az Atléticótól igazolt át tavaly május végén a Monacóhoz, médiainformációk szerint 50 millió euró (jelenlegi árfolyamon mintegy 15,7 milliárd forint) körüli összegért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.