Neymar szabad jelzést kapott az orvosoktól

A csatár a nyári világbajnokság negyeddöntőjében szenvedett súlyos hátsérülést.

WL
2014. 08. 06. 16:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán klub szerdai bejelentése szerint a 22 éves támadó még egy utolsó orvosi ellenőrzésen vett részt kedden, majd a csapattársaktól külön kezdett bele a tréningbe. A Barcelona közölte, Neymar visszatérése attól függ, milyen ütemben halad a felépülése.

A brazilok a hazai rendezésű vb negyeddöntőjében 2-1-re győzték le Kolumbiát; Neymart hordágyon kellett levinni a pályáról, Juan Zúniga ugyanis a hajrában hátba térdelte. Az eset nyomán a csatár egyik csigolyája eltört, emiatt a vb hátralévő részében már nem tudott pályára lépni.

A Barcelona a spanyol bajnokság 2014–15-ös szezonjának első fordulójában, augusztus 24-én az Elchét fogadja a Camp Nou-stadionban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.