Parádés góllal tért vissza a kis Kovács

Kovács István olyan találatot ragasztott a Nyíregyháza hálójába, hogy ha azt, mondjuk, Cristiano Ronaldo lövi, akkor napokig ismétlik a különböző sportcsatornákon.

NM
2014. 08. 17. 10:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács István a magyar labdarúgás egyik nagy ígérete – volt. Nem bírálni akarjuk a Vidi futballistáját, ellenkezőleg, sértő, ha valakit 22 évesen még mindig csak ígéretként tartanak számon.

Kokó története közismert, a Haladástól igazolt Fehérvárra, ahol stabil NB I-es játékos volt, ám az előző idényben José Gomes alatt megtorpant. Nem élvezte az edző bizalmát, s ez érződött a játékán is.

Az új idényt is pechesen kezdte, a Pápa ellen kiállították. Két meccsre eltiltották, ami azonban nem törte meg. Szombaton parádés gólt rúgott Nyíregyházán.

E gólnak is köszönhetően nyert a Videoton 2–0-ra, s négy forduló után is százszázalékos mérleggel vezeti az NB I-et.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.