Portugáliába szerződött a brazil válogatott kapusa

A Benfica labdarúgócsapatához szerződött Julio Cesar, a brazil válogatott kapusa.

TK
2014. 08. 20. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portugál bajnok klub a honlapján jelentette be a 34 éves hálóőr szerződtetését, hozzátéve, hogy a játékos két évre kötelezte el magát.

A Benfica júliusban adta el első számú kapusát, a szlovén Jan Oblakot a spanyol bajnok Atlético Madridnak, Julio Cesar az ő helyére érkezett.

A dél-amerikai futballista az előző szezont az akkor még angol másodosztályú Queen’s Park Rangersnél kezdte, majd februárban kölcsönadták a Toronto FC-nek. A kanadai egyesülettől a nyáron tért vissza az időközben élvonalba jutott QPR-hoz.

Julio Cesar – aki a június-júliusi világbajnokságon mind a hét mérkőzésen a kezdőcsapat tagja volt a házigazda braziloknál – korábban hét évig az Internazionale kapusa volt, a milánói csapattal ötször nyerte meg az olasz bajnokságot, egyszer pedig a Bajnokok Ligáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.