Priskin hazatért, a Győr nyert

A Budapest Honvéd a második félidőben, egy kiállítást követően omlott össze.

GB
2014. 08. 03. 20:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élvezetes és eseménydús első 45 percet láthatott a közönség, mindkét csapat előtt több nagy helyzet is kínálkozott, ezek közül előbb a győriek a nemrégiben hazatért Priskin, majd a vendégek Youla révén használtak ki egyet-egyet.

A fordulást követően visszaesett a játék színvonala, a mezőnyben a győriek voltak jobbak, de sokáig ezt nem tudták gólra váltani. Negyedórával a vége előtt Alcibiade kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a kispestiek, a Győr pedig ezt pillanatok alatt kihasználta: Rudolf harcolt ki egy büntetőt, amelyet saját maga értékesített. Három perccel később Pátkai góljával végleg eldőlt a három pont sorsa.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Győri ETO FC – Budapest Honvéd 3–1 (1–1)
Győr, 2500 néző, v: Németh Á.
gólszerzők: Priskin (19.), Rudolf (76., 11-esből), Pátkai (79.), illetve Youla (27.)
kiállítva: Alcibiade (73.)
sárga lap: Kamber (50.), illetve Mello (18.), Ikenne-King (21.), Alcibiade (40., 73.), Job (81.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.