Suárez nélkül is nyert a Liverpool

A Liverpool príma meccsen jól kezdte az idényt az angol labdarúgó-bajnokságban: a Barcelonába távozott Luis Suárez nélkül némi szerencsével 2-1-re legyőzte a kiválóan helytálló Southamptont. A Manchester City 2-0-ra nyert a Newcastle vendégeként.

NM
2014. 08. 17. 14:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy azt a Premier League-től elvárjuk, a hatalmas iram és kemény játék mellett finom megoldások tarkították a Liverpool–Southampton-találkozót. A Liverpool talán a nagyobb rutinnak köszönhetően nyert, de a vendégek megérdemelték volna a pontszerzést.

Sterling szerzett vezetést a 23. percben, Clyne az 56.-ban bombagóllal egyenlített. A hazaiak a 79. percben újra előnyhöz jutottak Sturridge révén, a „Szentek” ismét közel álltak az egyenlítéshez, de Schneiderlin a lécet találta telibe.

Az 1. fordulót hétfőn a Burnley–Chelsea-találkozó zárja.

Premier League, 1. forduló:
vasárnap:
Newcastle–Manchester City 0-2 (0-1)
Liverpool–Southampton 2-1 (1-0)
hétfőn:
Burnley–Chelsea 21.00
szombaton játszották:
Arsenal–Crystal Palace 2-1 (1-1)
West Ham United–Tottenham Hotspur 0-1 (0-0)
Leicester City–Everton 2-2 (1-2)
Queens Park Rangers–Hull City 0-1 (0-0)
Stoke City–Aston Villa 0-1 (0-0)
West Bromwich Albion–Sunderland 2-2 (1-1)
Manchester United–Swansea City 1-2 (0-1)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.