Visszatér Neymar

A brazil mellett a Liverpooltól szerződtetett Luis Suárez is pályára léphet a León elleni felkészülési meccsen.

BLM
2014. 08. 18. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 22 éves támadót a kolumbiaiak elleni, 2–1-re megnyert találkozó hajrájában hordágyon kellett levinni a pályáról, miután Juan Zuniga hátba térdelte. Az eset nyomán a csatár egyik csigolyája eltört, emiatt a torna hátralévő részében már nem tudott pályára lépni, az edzéseket is csak augusztus 6-án tudta elkezdeni.

Neymar akár már a mexikói León elleni, ma esti felkészülési mérkőzésen pályára léphet a Camp Nou Stadionban, akárcsak az FC Liverpooltól szerződtetett Luis Suárez. Az uruguayi támadót ugyan harapásért októberig eltiltották a játéktól, de a nemzetközi Sportdöntőbíróság múlt heti döntése értelmében barátságos meccseken szerepelhet.

Az FC Barcelona a spanyol bajnokság 2014/15-ös szezonjának első fordulójában az Elchét fogadja vasárnap.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.