Visszatérhet Angliába az olaszok botrányhőse

Az angol bajnokságban legutóbb ezüstérmes Liverpoolban folytathatja pályafutását az olasz Mario Balotelli.

D.Zs.
2014. 08. 21. 15:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves ghánai származású itáliai támadó mostani klubja, az AC Milan közleményében azt írta, a futballista csütörtökön elhagyta az együttes központját, elköszönt csapattársaitól és a Milan sajtóirodájában dolgozóktól. Balotelli 2,5 évig a Manchester Citynél játszott, majd tavaly januárban szerződött a milánói klubhoz, amelynek színeiben az elmúlt szezonban 30 bajnoki meccsen 14 gólt szerzett.
A 33-szoros válogatott csatár az FC Barcelonához igazolt uruguayi Luis Suárez helyére érkezhet a Liverpoolhoz, amelynek vezetőedzője, Brendan Rodgers már korábban kijelentette, szeptember 1-je előtt egy támadóval szeretné megerősíteni a keretet.
A Milan állítólag az FC Porto kolumbiai csatárával, a nyári világbajnokságon is szerepelt Jackson Martinezzel pótolhatja majd Balotellit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.