Kaotikus körülmények a lisszaboni Eb előtt

A jelek szerint a szerdán kezdődő lisszaboni asztalitenisz-Európa-bajnokság is botrányosan indul.

2014. 09. 22. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Női válogatottunk szövetségi kapitánya, Téglás Péter hétfőn este meglehetősen lehangoló bejegyzést írt a Facebookon:

„Ma reggel 5.05-kor indult a gépünk Ferihegyről, cirka másfél órás késéssel megérkeztünk Lisszabonba, az Eb színhelyére. A reptéren vártak, elhoztak a terembe, ahol annak rendje és módja szerint elintéztük az akkreditációt. A verseny szerdán kezdődik, így a hétfői érkezés megfelelőnek tűnt, lesz időnk edzeni és szokni a körülményeket. Az első meglepetés akkor ért minket, amikor az akkreditációs csomag átvétele után megkérdeztük, hogy mikor és hova mehetünk ebédelni. A válasz: bocsánat, hiába adtunk ebédjegyet, ez tévedés, ma csak vacsorát kaptok Megkérdeztem, hogy mikor és hol tudunk edzeni. A válasz: ma sehol Gondoltam, viccelnek, így visszamentünk a hotelbe, ebédeltünk, és egy kis pihenő után, nagy lelkesedéssel este 6 órakor visszamentünk a terembe, hogy edzünk egy kicsit. Itt megerősítették a hírt, nem lehet edzeni!”

A főteremben egyelőre csak négy asztalt állítottak fel, a taraflex padló helyett olyan műanyagot raktak le, amit annak idején a kempingekben a zuhanytálcákba tettek. Az edzőterem pedig teljesen üresen áll – írja a szövetségi kapitány, aki olyan viszonyokkal, mint most Lisszabonban, bevallása szerint a húszéves edzői pályája során sehol nem találkozott.

S a nap végén a meghökkent magyar csapat a vacsorájára is hiába várt, amikor a szakvezető bejegyzése íródott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.