A magyar kapitány ellen indul csatába a Szeged

Hétvégén kettős magyar–lengyel csatával elkezdődik a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája.

Arday Attila
2015. 09. 18. 7:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétvégén kettős magyar–lengyel csatával elkezdődik a férfikézilabdázók Bajnokok Ligája. A megannyi nemzet között viszont, amely képviselteti magát a szombati Plock–Veszprém- és a vasárnapi Szeged–Kielce-meccsen, különösen nagy szerepet kap a spanyol, hiszen három együttesnek is neves ibériai trénere van: Carlos Ortega, Carlos Pastor, illetve Manolo Cadenas jár-kel majd a Veszprém, a Szeged, illetve a Wisla Plock kispadja előtt.Még a Kielce edzőjének is van spanyol állampolgársága, ő viszont a magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev.A veszprémiek meccse 16 órakor kezdődik, míg a szegediek 16.30-kor lépnek pályára (egyik az A, másik a B csoportban). Mindkét összecsapáson nyerhet a magyar együttes, a legutóbb BL-döntős Veszprém esélyei azért idegenben is jobbnak látszanak.„A Wisla Plock nagyon nehéz ellenfél, különösen otthon. A spanyol kapusuk, Corrales jó formában véd, veszélyesek a leindításaik, amivel meccseket nyernek meg” – mondta Carlos Ortega a magyar bajnok Veszprém honlapján a leendő ellenfélről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.