Grosjean: Döntöttem a jövőmről

A 2016-ban debütáló Haas csapatához igazol.

B.M.L.
2015. 09. 17. 20:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, egyre több pilótaülés fogy el a jövő évi F1-es világbajnokság mezőnyében. Nemrég a Belga Nagydíjon szenzációsan vezető és majd két év után ismét dobogóra álló Romain Grosjean jelentette be, már eldöntötte, hol folytatja a pályafutását. Noha szerződés köti a franciát a Lotushoz, sokan készpénznek veszik, hogy a GP2 korábbi bajnoka elhagyja mostani csapatát, és a jövőre debütáló Haas-istálló versenyzője lesz. Maga Grosjean ugyan nem nevezte meg 2016-os csapatát, ám kijelentette, a Haas egy megfelelő opció a számára a 2016-os évre.„Azt hiszem, az egyetlen dolog, amit elmondhatok a döntésemmel kapcsolatban, az az, hogy már meghoztam. Minden tiszta a fejemben; már tudom, mi fog történni a jövőben, viszont ennél többet nem mondhatok önöknek” – ködösített Grosjean a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) mai hivatalos sajtótájékoztatóján. Érdekesség, hogy a francia pilóta most váltana F1-es pályafutása során először csapatot, ugyanis eddig kizárólag az enstone-i alakulatot erősítette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.