Rosberg utolsó esélye?

A Mercedes pilótája kényszerben, győznie kell.

B.M.L.
2015. 09. 18. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világbajnoki címért küzdő Nico Rosberg számára Szingapúr jelentheti az utolsó esélyt arra, hogy a hátralévő futamokon még legyen esélye ledolgozni 53 pontos hátrányát csapattársa, Lewis Hamilton ellenében. Ám a német pilótának megint balszerencséje van, hiszen amíg a címvédő autójában a Monzában már látványosan bevált új erőforrás dobog, addig ő megint csak a régi motorját használhatja ezen a hétvégén. A Mercedes mérnökei ugyanis ezt megbízhatóbbnak ítélték Rosberg esetében, mint az új fejlesztésűt.„Egyelőre nem tudjuk, mennyire hátráltatnak minket a történtek. Jó esély van rá, hogy csak kisebb hátrányt szenvedünk – de az is lehet, hogy nagyobbat. Hogy van-e még így esélyem a vb-címre? Hiszem azt, hogy igen, és ha most Szingapúrban sikerülne nyernem, akkor a hátralévő hat versenyen kőkeményen hajtanék a győzelemre. De persze ehhez Lewisnak is lesz pár szava” – nyilatkozta a Motorsportnak Rosberg, aki arra emlékeztetett mindenkit, tavaly ő érkezett ide 21 pontos előnnyel, aztán fordult a kocka év végére.A német azon a véleményen van, hogy csapatának a kettős diadala sem biztos ezen a pályán, mert a Ferrarik és a Red Bullok igencsak veszélyesek lehetnek rájuk nézve.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.