Szlovák csapattal gyakorolt a magyar amerikaifutball-válogatott

Jövő vasárnapi, csehek elleni első mérkőzésükre készülnek.

MTI
2015. 09. 19. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az edzői stábnak nincs könnyű dolga, mivel a szombati, a Sport 11 központban tartott gyakorlást követően a hatvan fős keretet 45-ösre kell szűkíteni – mondta el Boda Gábor, a magyar szövetség elnöke. Hozzátette, rendkívül sok ügyes játékos van a csapatban.A jövő heti, Csehország elleni felkészülési mérkőzéssel kapcsolatban megjegyezte, természetesen nagyon várják az első összecsapást. Azonban egyelőre csak a tisztes helytállás és a csapatépítés a legfontosabb, mivel a válogatott majd október 10-én Belgrádban B csoportos Európa-bajnoki selejtezőt játszik.A csehek elleni találkozót a BVSC Stadionban rendezik, a mérkőzésre a szövetség 6000 nézőt vár, eddig közel 2000 belépő talált gazdára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.