Megosztják a szurkolói zónák biztonsági költségét

A szurkolói zónákban a jegy nélküli drukkerek óriáskivetítőkön nézhetik a mérkőzéseket az Eb tíz helyszínén.

MTI
2016. 04. 28. 9:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erről szóló szerződést szerdán írták alá. Jean-Francois Martins, Párizs főpolgármester-helyettese hangsúlyozta, ezzel is egyértelműsítik, hogy közös a felelősségük a szurkolók biztonságát illetően.

A szurkolói zónákban a jegy nélküli drukkerek óriáskivetítőkön nézhetik a mérkőzéseket az Eb tíz helyszínén.

A több mint 130 halálos áldozatot és több száz sebesültet követelő novemberi párizsi terrorcselekmények után az Eb biztonságára is többet költenek majd a szervezők, az eredetileg 12 millió eurós tétel megduplázódott.

A magyar válogatott negyvennégy év után szerepel majd ismét az Európa-bajnokságon: sorrendben az osztrák (június 14., Bordeaux), az izlandi (június 18., Marseille) és a portugál (június 22., Lyon) csapattal találkozik az F csoportban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.