A játékidő 78x20 perc lesz, időkérés nincs

Az Elektromos csarnokban huszonhat órán át kézilabdáznak majd.

A. A.
2016. 05. 14. 6:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A „Leghosszabb kézilabdás foglalkozás” kategóriában május 29-én és 30-án megállás nélkül, 26 órán kézilabdáznak majd a Népfürdő utcai Elektromos csarnokban, a KSI Kézilabda Akadémia szervezésében, amely így is szeretné megünnepelni az ötödik születésnapját.

Az esemény fővédnöke többek között Simicskó István honvédelmi miniszter és Mocsai Lajos, a TF rektora. A helyszínen a Magyar Rekord Szövetség felügyeli és hitelesíti az új rekordot, amelyre az akadémián május 17-ig, keddig várják a jelentkezéseket. A jelentkező csapatok, illetve egyének folyamatosan a piros, illetve a fekete csapatban lépnek majd pályára, a legkisebbek a 10-11-éves korosztályból kerülhetnek ki. A játékidő 78x20 perc, szünet nélkül. Időkérés (természetesen) nincs.

A rekordkísérlet jótékony célokat szolgál a Csemete Alapítványon keresztül, amely többek között szociális otthonokban élő sérült gyermekeken segít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.