Bajban a '18-as téli olimpia

Lemondott posztjáról Cso Jang Ho, a 2018-as pjongcsangi téli olimpia szervezőbizottságának elnöke.

MTI
2016. 05. 03. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az üzletember 2014 augusztusától vezette a testületet, melynek éléről most azért távozott, mert minden energiájával a család anyagi gondokkal küzdő vállalatára, a Hanjing Shippingre szeretne koncentrálni a jövőben. A Hanjing Shipping komoly bajban van, ugyanis 4,92 milliárd dollár az adóssága, s a vezetőség a múlt hónapban kérte a hitelező bankokat, hogy ütemezzék át a tartozását.

Cso, aki két éve Kim Dzsin Szuntól vette át a bizottság vezetését, keddi lemondásakor hangsúlyozta, hogy a jövőben is támogatni fogja a szervezők munkáját. Azt még nem tudni, hogy ki váltja majd Cso Jang Hót a téli olimpia szervezőbizottságának élén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.