Kiderült, mikor lesz a Balaton-átúszás

Az idei, sorrendben 34. Balaton-átúszást július 2-án rendezik meg.

MTI
2016. 05. 10. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű szabadidős eseményre ezúttal is ezreket várnak, hogy teljesítsék a két part közti, 5200 méteres távot. Nevezni a révfülöpi futballpályán lehet majd a verseny napján 7.00 óra és 13.30 óra között, 8.00 órától 14.00 óráig pedig folyamatos lesz a rajtoltatás.

Elhangzott, hogy az idén is a biztonság a fő jelszó, így csónakokból és hajókból álló úszófolyosó segíti majd a résztvevőket a vízen. Az esemény történetében eddig három alkalommal fordult elő, hogy sikerült túlszárnyalni a tízezres álomhatárt, tavaly pedig több mint nyolcezren vállalták a kihívást.

A sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy az idén a Suzuki lesz a Balaton-átúszás névadó támogatója. Szántó László, a rendezvény fő szervezője kiemelte: a kapcsolat tavaly kezdődött, és igen jó tapasztalatokkal zárták a közös munkát.

„Nagy büszkeség, hogy egy ilyen nagy múltú céggel köthetünk megállapodást”

– fogalmazott Szántó László. Hársfalvi János, a Magyar Suzuki Zrt. marketingvezetője hozzátette: sok a közös vonás a Suzuki filozófiája és a Balaton-átúszás között.

„Az a csaknem tízezer ember közel áll hozzánk, aki vállalja a kihívást, és nekik is büszkén mutatjuk meg a teljes termékpalettánkat\" – mondta Hársfalvi János.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.