Már megint a németeket kapta a Veszprém a BL-elődöntőben

A bakonyi alakulat harmadszor jutott el Kölnbe, és újra a Kiellel kell megmérkőznie.

MNO
2016. 05. 03. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A másik ágon a lengyel Kielce a francia PSG-vel csap majd össze – derült ki a sorozat final fourjának keddi kölni sorsolásán.

Az elődöntőket május 28-án, szombaton, míg a helyosztókat másnap rendezik Kölnben.

A bakonyi alakulat harmadszor jutott el Kölnbe, és újra a Kiellel kell megmérkőznie. Eddig egy vereség és egy győzelem a mérleg. Két éve 29-26-ra a németek nyertek, tavaly 31-27-re a Veszprém.

A hazai pálya előnyét élvező németekkel egy csoportban volt a Veszprém, amely itthon két góllal nyert (29-27), idegenben kikapott (24-25).

A négy csapatból eddig csak a Kiel nyerte meg a Bajnokok Ligáját, a másik három csapat először ülne fel a sorozat trónjára. Ez az első final four a férfiaknál, amelyben nincs spanyol klub.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.