Mégsem üres kézzel tértek haza hokisaink

A szurkolókat itt is megemlítik.

MTI
2016. 05. 18. 11:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A „For the most emotional team” feliratú emlékplakettet szerdán este hozza haza a csapat, amely végül egy győzelemmel és hat vereséggel kiesett, és jövőre a divízió I/A tornán próbálhat meg újra visszakerülni az elitbe.

A szervezők és a rivális csapatok is elismerően nyilatkoztak a magyar válogatott fejlődéséről, valamint a magyar szurkolók által teremtett fantasztikus hangulatról Szentpéterváron. A magyar szurkolóktól egyébként a kanadai sajtó is elájult.

A 2017-es divízió I/A vb-t április 22–28. között rendezik Bécsben vagy Kijevben, a döntést legkésőbb szombatig hozza meg az IIHF kongresszusa. A magyarok az osztrák, a kazah, a lengyel, a dél-koreai és az ukrán csapattal találkoznak majd.

A magyar szövetség a honlapján jelezte, hogy pályázik a jövő évi U20-as férfidivízió I/B és az U18-as női divízió I/A torna lebonyolítására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.