Messi vs. Ronaldo: horrorizgalmak jönnek

Összeszedtük a hétvégi sportmenüt, fogyasszák szeretettel!

HZS
2016. 05. 13. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kivételével az összes topligában eldőlt már kié a bajnoki cím. Ez a kivétel a spanyol pontvadászat, amelynek etapját Hitchcock sem rendezhette volna izgalmasabbra. Szombaton ugyanis egy időpontban (délután 5-kor) lép pályára a Real Madrid és a Barcelona. Előbbi a Depotivo otthonába látogat, míg a katalánok a Granada otthonába látogatnak. Messiékre papíron könnyű mérkőzés vár, de ez mégiscsak az utolsó forduló. A képlet egyszerű: ha a Barca nyer, bajnok.

Ja és, ha az izgalmakból nem elég: a magyar jégkorong-válogatottnak is lehet szorítani, akik Fehéroroszország ellen lépnek a jégre 15.15-től. És hogy és hol lehetne követni az eseményeket? Nos, álljon itt Sport TV közvetítéssel kapcsolatos, Facebookon közzétett közleménye:

„Minden lehetőséget figyelembe véve, a következő lesz a közvetítési rendünk szombaton. A Sport2-n 17 órától élőben közvetítjük a Granada–Barcelona mérkőzést, amelynek első 20 percében mutatunk minden, a Deportivo-Real Madrid találkozón történt fontos eseményt is. A Sport1-en az eredetileg jelzett időpontban kezdődik a magyar–fehérorosz hokimeccs, az utolsó dudaszót követően egyből (vélhetően 17.20 magasságában) élőben kapcsolódunk be a Depor–Real derbibe. A Sport2-n 19 órától pedig azt az arénát kapcsoljuk, ahol a spanyol bajnokot ünneplik.”

Csakhogy ragaszkodjunk az öt órás időponthoz: a DIGI Sport1 az olasz foci szerelmeseinek kíván kedveskedni a Juventus–Sampdoria mérkőzéssel. De szintén ezen a csatornán este 20.45-kor még vár ránk egy Milan–Roma találkozó – hátha újabb Totti-varázslatot láthatunk. Az örökös római cséká az utóbbi meccseken nemcsak hogy bekerült a csapatba, de elkezdte szórni a gólokat, nem is akármilyeneket.

Szombatra még egy „apróságot” ajánlunk, nevezetesen Dárdai Herthájának mainzi fellépését. A berliniek az ötödik helyért küzdenek, és, hogy ne előzze meg őket a Mainz.

Amennyire bő a hétvége első napjának kínálata, annyira szerény a vasárnapi „menü”. Az angol első osztály profijai délután 4 órától lépnek pályára. A Manchester United–Bournemouth és a Swansea City–Manchester City mecset is a DIGI Sport1 adja. A bajnok Leicester ahhoz a Chelsea-hez látogat, aki segített nekik a történelmi siker elérésében, a bajnoki cím megnyerésében.

Szombaton délután jön a Forma–1 Spanyol Nagydíj időmérője, vasárnap 14.00-tól pedig elrajtol a futam, az M4-en érdemes majd követni.

Szintén szombaton egymásnak feszül a hazai férfi kézilabda bajnokság rájátszásában az MVM Veszprém és a Mol Pick Szeged. Az M4 közvetíti a mérkőzést 18.15-től.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.