Virtuális valóságban is nézhető lesz az olimpia

Az olimpia hivatalos amerikai közvetítője 85 órányi virtuálisvalóság-tartalmat készít a nyári játékokról.

MD
2016. 06. 30. 18:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TechCrunch azt írja, a Samsung által gyártott GearVR-ra készülő exkluzív tartalmak az NBC Sports alkalmazáson keresztül lesznek elérhetők, legkevesebb egy nap csúszással. A nyitó- és záróceremónia mellett olyan sporteseményeket nézhetnek meg ilyenformán a felhasználók, mint például a férfi-kosárlabdamérkőzések, az atlétikai számok, a boksz, a strandröplabda, a vívás vagy a műugrás. Az NBC ezek mellett pedig egy VR-válogatást is készít majd az említett versenyszámok legszebb pillanataiból.

A Samsung egyébként a riói olimpia hivatalos partnere. Ennek köszönhetően – ahogy azt már az NBC korábban bejelentette – néhány 4K és 8K felbontású tartalom is elérhető lesz a fentebb említett alkalmazáson keresztül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.