Babos számára hihetetlen élmény volt a döntő

A 23 éves teniszező köszönetet mondott a találkozóra kilátogató magyar szurkolóknak a támogatásért.

MTI
2016. 07. 10. 11:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötödik helyen kiemelt Babos Tímea, Jaroszlava Svedova kettős a szombat esti fináléban 6:3, 6:4-re kikapott a Serena Williams, Venus Williams duótól.

Az 1 óra 27 perces mérkőzés után Babos elmondta, természetesen sajnálja a döntő elvesztését, de nagyszerű érzés volt számára ismét a wimbledoni centerpályán játszani. „Hihetetlen élmény! Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, de hihetetlenül jól játszott az ellenfél, főleg Serena. Mi is mindent megtettünk a győzelemért, jó meccs volt” – fogalmazott saját honlapján Babos.

A 23 éves teniszező köszönetet mondott a találkozóra kilátogató magyar szurkolóknak a támogatásért. „Rengeteg magyar szót hallottam a döntő alatt, kórusban skandálták a nevemet. Egyszerűen libabőrös vagyok még most is” – tette hozzá.

Babos Tímea 2014-ben női párosban a francia Kristina Mladenovic, tavaly pedig vegyespárosban az osztrák Alexander Peya oldalán szerepelt az angliai Grand Slam-torna fináléjában. „Újabb, a döntősöket illető tál a wimbledoni döntő után, de lesz ez még jobb is” – mondta Babos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.