Shane Tusupnak bíróság elé kellett állnia

Az Iron Aquatics kirúgott edzője, Darren Ward perli Hosszú Katinka férjét a debreceni ob-n történtek miatt.

Gabay Balázs
2017. 10. 19. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint azt július végén megírtuk, Darren Ward, Hosszú Katinkáék klubjának, az Iron Aquaticsnak a volt edzője beperelte Shane Tusupot és az egyesületet. Wardra szemtanúk szerint őrjöngve támadt rá Tusup a debreceni országos bajnokságon az uszoda partján: az ok az volt, hogy Ward nem nevezte be a férfiváltót a versenyen. „Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek” – ordította a jelen lévők szerint Hosszú Katinka férje-edzője. A klub később megvált a trénertől, ő viszont jogi útra terelte az ügyet.

A skót csütörtökön közölte portálunkkal, hogy az általa indított személyiségi jogi pernek ma volt az újabb tárgyalási napja Budapesten. Ward azt mondta, neki ma nem, csak korábban, augusztus 31-én kellett megjelennie, de akkor Tusup nem ment el. 

Hosszúékat kerestük az ügyben, a klub sajtóügyeit ideiglenesen az operatív vezető intézi, aki annyit elárult, Shane Tusup elment a csütörtöki bírósági tárgyalásra, de mivel folyamatban lévő ügyről van szó, ennél többet nem szeretnének mondani.

Korábban egyébként Hosszúék azt mondták nekünk, hogy a két fél jogi képviselője felvette a kapcsolatot, ennek ellenére nem sikerült peren kívül megállapodni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.