Súlyos, de stabil az eszméletlenre vert Fradi-drukker állapota

A Honvédkórházban ápolják a szombaton balhéba keveredett volt vezérszurkolót.

Gabay Balázs
2017. 11. 05. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két súlyos és egy könnyebb sérültet kellett ellátni a szombati Ferencváros–Debrecen-futballmeccsen történt verekedés nyomán. Mint arról mi is beszámoltunk, szurkolói beszámolók szerint egy volt vezérszurkoló akaszkodott össze a B-közép alatti lelátórész egyik büféjénél a Kubatov Gáborral megállapodott és a stadionba visszatért kemény mag néhány tagjával.

Egyelőre nem tudni, kit támadott először, de a napvilágot látott információk szerint a korábbi előénekes kést rántott és két embert is megszúrt. Ezt követően eszméletlenre verték, a 24.hu úgy tudja, koponyatörést szenvedett. Elájult, de aztán saját lábán szállt be a mentőbe.

Miután különböző szurkolói portálok hozzászólásai között már többen is azt pedzegették, hogy az illető élet és halál között lebeg, olyan súlyos az állapota, a Honvédkórházhoz fordultunk, mivel úgy értesültünk, oda szállították. Az intézmény elismerte, hogy a drukkert náluk ápolják, mint írták, állapota súlyos, de stabil. Arról nem adtak hírt, meg kellett-e operálni az illetőt.

A másik két sérült szurkoló állapotáról egyelőre nincs hír.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.