Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Éles József: A rendszer nem úgy működik, ahogy kellene

„A vártnál gyengébb egyéni teljesítményeket láthattunk a meghatározó csapattagoktól is.”

MN
2018. 01. 19. 7:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, a magyar férfikézilabda-válogatott három vereséggel búcsúzott az Európa-bajnokságtól. A saját kézilabda-iskolát működtető Éles József szerint nem volt meglepő a csehek elleni vereség, látva, hogy ellenfelünk remek játékkal múlta felül az olimpiai címvédő dánokat. A gond inkább az, hogy „ők is elmentek mellettünk”.

„A vártnál gyengébb egyéni teljesítményeket láthattunk a meghatározó csapattagoktól is. De sokkal inkább elszomorító, ha végignézünk a keretünkön, és látjuk, hogy kiket tudunk beválogatni a magyar válogatottba. Az, hogy nem tudjuk kiszűrni évről évre a fiatal tehetségeket, az a magyar kézilabda felelőssége, a rendszer nagy hibája” – emelte ki Éles a Népszavának.

Az új szövetségi kapitányról, Vranjesről elmondta, biztosan van egy másik elképzelése erről a sportágról, imádja az északi stílust, ezt azonban ezzel a csapattal jelen pillanatban még nem lehet megcsinálni. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.