Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Fucsovics már az elődöntőnél jár Canberrában

Az élő világranglista alapján ezzel a győzelemmel a sportoló a 81. helyre lépett előre.

MN
2018. 01. 11. 6:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

ucsovics Márton kiharcolta az elődöntőbe jutást a canberrai challengerversenyen, amely az Australian Open főpróbájaként is tekinthető. A magyar versenyző két szettben, 6:4, 6:4-re verte a francia Hugo Greniert – írja a sportoló Facebook-oldala.

A győzelem azt is jelenti, hogy Fucsovics továbbra sem vesztett szettet az ausztráliai viadalon. Továbbá – ahogy írják – az élő világranglista alapján ezzel a győzelemmel a 81. helyre lépett előre. De tovább is van: az elődöntőbeli siker – jelen állás szerint – a 78., a torna esetleges megnyerése a 73. helyezést jelentené a számára.

„Bár ma nem játszottam életem játékát, az utolsó labdamenetet én nyertem, ezzel már a holnapi elődöntőben vagyok. Fizikailag minden rendben, ami jó visszajelzés az Open előtt, közben pedig megérkezett az edzőm, Sávolt Attila is, tehát együtt a csapat, és jöhetnek a nagyágyúk” - nyilatkozta közösségi oldalán Fucsovics.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.