Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Merészet húzott Ljubomir Vranjes a sorsdöntő magyar-cseh Eb-meccs előtt

Dzsamáli Imán és Vilovski Uros kikerült a válogatott keretéből a Horvátországban zajló tornán.

MTI
2018. 01. 17. 9:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két tapasztalt kézilabdázó, Dzsamáli Imán és Vilovski Uros kikerült a magyar férfiválogatott keretéből a Horvátországban zajló Európa-bajnokságon.

A magyar szövetség szerdai közleménye szerint Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány most használta ki a csoportkör során rendelkezésére álló két cserelehetőségét, és – ahogyan már kedden jelezte – benevezte a keretbe Országh Ádámot, a Dabas jobbszélsőjét, valamint Fekete Dávidot, a Budakalász balszélsőjét.

A magyar csapat szombaton az olimpiai bajnok Dániától 32-25-re, hétfőn az előző kontinenstornán ezüstérmes Spanyolországtól 27-25-re kapott ki, szerdán (ma) 18.15-től pedig Csehországgal találkozik, és ha legalább négy góllal nyer, biztosan bejut a középdöntőbe.

Vilovski Uros, a Székelyudvarhely beállója az első két meccsen összesen 7:24 percet játszott, egyszer lőtt kapura, abból gól született. Dzsamáli Imán, a Telekom Veszprém balátlövője 27:24 perc alatt nyolc kísérletből négyszer volt eredményes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.