Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Nyártól norvég edző irányítja a Debrecent

Pal Oldrup Jensen két évre kötelezte el magát.

MTI
2018. 01. 22. 9:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A debreceni klub tájékoztatása szerint a tréner két évre kötelezte el magát.

„Azóta is napi rendszerességgel követem a magyar bajnokság történéseit, hogy eljöttem Székesfehérvárról, és felfigyeltem rá, hogy a DVSC szezonról szezonra előbbre lépett” – nyilatkozta Jensen a hajdúsági együttes honlapjának. Hozzátette: a játékoskeretben lát „potenciált”, de mivel a magyar bajnokságot a világ egyik legerősebbjének tartja, „nagy kihívás” lesz számára, hogy elérjék a céljaikat és közben fejlődjenek.

A norvég szakember a fehérváriakkal kétszer az ötödik helyen zárt a bajnokságban, második idényében pedig az EHF Kupában elődöntős volt.

A DVSC 11 bajnoki mérkőzésen tíz pontot szerzett, jelenleg a kilencedik helyen áll a bajnokságban. A szlovén edző, Anton Tiselj január elején távozott, helyét Vida Gábor vette át, aki nyártól Pal Oldrup Jensen segítőjeként dolgozik tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.