Juhok üldözték el új otthonából Cristiano Ronaldót

Cristiano Ronaldo mindössze huszonhárom nap után új otthont keresett Manchester környékén, ugyanis a portugál labdarúgót és családját zavarta, hogy a juhok túl hangosan bégettek reggelente a házuk közelében.

Magyar Nemzet
2021. 09. 17. 13:53
Champions League - Group F - BSC Young Boys v Manchester United
Soccer Football - Champions League - Group F - BSC Young Boys v Manchester United - Stadion Wankdorf, Bern, Switzerland- September 14, 2021 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts after being tackled by BSC Young Boys' Mohamed Ali Camara REUTERS/Arnd Wiegmann - UP1EH9E1E8D6H Fotó: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

átigazolása a futballnyár egyik legnagyobb szenzációja volt. A portugál támadó visszatért régi sikerei színhelyére, a Manchester Unitedhez, és gyorsan rátalált álmai otthonára is egy hétszobás villa formájában. Igen ám, de a házból hirtelen a rémálmok otthona lett, ugyanis a labdarúgó és családja nem tudta kipihenni magát, ami a 36 éves játékos mérkőzések utáni mielőbbi regenerációja szempontjából elengedhetetlen lenne. Az ok igencsak prózai: juhok bégetése ébresztette fel őket.

– A ház és a környék is gyönyörű, de a közeli juhok nagyon hangosak reggelente – írta a The Sun nevű angol bulvárlap, amely felfedte, biztonsági okai is voltak a költözésnek.

Ronaldo, barátnője, Georgina Rodríguez és a négy gyermek így kevesebb mint egy hét után továbbálltak, az új villa az előzőhöz képest ugyan csak feleannyiba, 3 millió fontba került, de a futballista otthon érzi magát itt, ugyanis korábbi manchesteri időszaka alatt is a környéken élt.

Ha az ötszörös aranylabdás klasszis mégsem a költözés mellett döntött volna, akkor sem maradt volna magára a problémájával, ugyanis egykori manchesteri csapattársa, Patrice Evra azonnal a „segítségére sietett”, és a Twitter-oldalára feltöltött videóban megmutatta, hogy elszállítja a „vétkeseket”. A visszavonult védő bejegyzése alapján juhokkal indult el csónakázni.

A borítóképen: Cristiano Ronaldo a Manchester United Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén. Forrás: REUTERS/Arnd Wiegmann.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.