Gazdag Dániel beollózta a labdát a portlandi kapuba + videó

A Philadelphia Union magyar válogatott középpályása a hetedik gólját szerezte az MLS alapszakaszában.

Magyar Nemzet
2022. 05. 23. 10:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tizenharmadik mérkőzésén már a hetedik gólját szerezte az az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszában, csapata, a Philadelphia Union pedig 2-0-ra győzött Portland Timbers otthonában. A 13-szoros válogatott középpályás Gazdag végigjátszotta a meccset, amelynek ötödik percében az öt és feles vonaláról ollózó mozdulattal talált a kapuba.

A Philadelphia másdik taláta is szép volt, ezt a brazil Sergio Santos szerezte a 48. percben:

A Philadelphia öt döntetlen után győzött ismét, és a tabella első helyén áll a keleti főcsoportban. Gazdag Dániel csapata tizenhárom meccsen 24 pontot szerzett, a mögötte második New York Citynek 23 pontja van, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A nyugati főcsoportban a tabellán harmadik FC Dallas meglepetésre hazai pályán 2-1-re kikapott a nyolcadik Minnesota Unitedtól, a vendéglátóknál Schön Szabolcs nem volt a keretben. Az utolsó előtti, 13. helyen álló  Sporting Kansas City idegenben 1-1-t játszott a 11. San Jose Earthquakes otthonában, a vendégeknél Sallói Dániel eltiltása miatt nem léphetett pályára. 

Borítókép: A két gólszerző, Gazdag Dániel és Sergio Santos (Forrás: Twitter/Philadelphia Union)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.