Eljött a pillanat: kikerült a gólkirály a Paks keretéből

Egyhetes szlovéniai edzőtáborba utazott a Paks. Az előző idény hatodik helyezettjének, kupadöntősének keretéből hiányzik Ádám Martin. Csak egyetlen magyarázat adódik a mellőzésére, a válogatottban is egyre jobb teljesítményt nyújtó gólkirálynak napokon belül új csapata lesz.

Magyar Nemzet
2022. 07. 11. 8:37
Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A honlapján jelentette be a Paksi FC, hogy a csapat vasárnap egyhetes szlovéniai edzőtáborba indult. A hírben olvasható a 29 fős keret is, amelyben már szerepel a Honvédtől igazolt Bőle Lukács is. Hiába keressük azonban a névsorban Ádám Martint, a gólkirály nem tartott a többiekkel. A felkészülés közepette nyilván nem engedheti meg magának, hogy egy hétre leálljon, extra szabadságot sem kapott, egyetlen magyarázat adódik a mellőzésére: Ádám Martinnak napokon belül új csapata lesz.

Edzőmeccsek

A Paksi három edzőmeccset kötött le Szlovéniában, egy montenegrói és két cseh első osztályú csapat ellen. Hétfőn 17.30-tól a montenegrói FK Arsenal Tivat, szerdán 17.00-tól a cseh Sparta Praha, szombaton 15.00-tól a szintén cseh  SK Sigma Olomouc lesz az ellenfele.

Nem maga a tény az érdekes, hiszen a Gyirmótról szerződtetett Varga Barnabás személyében már megvan kiszemelt utódja is, hanem az időpont.

A válogatott középcsatárt az elmúlt hetekben több csapattal összeboronálták – állítólag Olaszországból, Angliából és Koreából is van ajánlata –, biztosat azonban nem lehet tudni. Papp Gábor, a futballista menedzsere a Nemzeti Sportnak egy hete így fogalmazott a kérőkről: „Annyit mondhatok, hogy olyan klubba igazolhat, amelynél fejlődhet, ezáltal stabil tagja lehet a válogatottnak.” Hozzátette, egy-két héten belül eldőlhet a játékos sorsa. Stimmel.

Kíváncsian várjuk a bejelentést.

Ők 29-en

Íme, a Paks jelenlegi kerete: Böde Dániel, Haraszti Zsolt, Osváth Attila, Bőle Lukács, Nagy Richárd, Kinyik Ákos, Kesztyűs Barna, Lenzsér Bence, Rácz Gergő, Kovács Nikolasz, Kocsis Bence, Windecker József, Balogh Balázs, Vas Gábor, Gyurkits Gergő, Szabó Bálint, Simon Barnabás, Sajbán Máté, Lorentz Márton, Szabó János, Papp Kristóf, Debreczeni Zalán, Pesti Zoltán, Szélpál Norbert, Tamás Olivér, Szekszárdi Milán, Volter Patrik, Nagy Gergely, Varga Barnabás.

Borítókép: Eljött a búcsú pillanata (Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.