Ilyen még biztosan nem volt – Íme: A nagy Fradi-lemez!

Bemutatták a Ferencváros ihlette A nagy Fradi-lemez: a zene ereje elnevezésű válogatásalbumot. A CD-n hallható 14 dal különböző stílusú, mégis egységes hangulatot képvisel. A zenei producer a népszerű DJ: Lotfi Begi. A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor kijelentette, hogy az országban élő 2,1 millió fradistának szerettek volna örömet szerezni a lemezzel, ami online és CD-formátumban jelent meg, 4990 forintért kapható.

Forrás: MTI2022. 09. 13. 21:40
null
Budapest 20220913 Vízilabda NBI FTC zene sajtótájékoztató Fotó: Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen: Kubatov Gábor , Lotfi Begi Fotó: Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Történelmi pillanat a Fradi életében a lemez megjelenése – mondta az MVM Dome-ban tartott sajtóeseményen Volly György, a zöld-fehér klub kommunikációs igazgatója. Joós István, a lemezt kiadó Magneoton Music Group vezérigazgatója a labdarúgás és a zene párhuzamait ecsetelte, kiemelve: a focistának és a zenésznek is jó ritmusérzéke kell, hogy legyen, mindkét területen óriási munka szükséges a siker eléréséhez, ahhoz pedig még több, hogy a csúcson maradjon valaki. A zenei szakember arról is beszélt, hogy a CD-n hallható 14 dal különböző stílusú, mégis egységes hangulatot képvisel. Vannak új szerzemények és átdolgozások is az „ország legnépszerűbb előadóinak” tolmácsolásában.

– Kubatov Gábor elnök úrral két közös szenvedélyünk van: az egyik a Fradi, a másik a zene – mesélte Lotfi Begi lemezlovas és producer a mű megszületésének ötletéről.

 A meccseken sokat beszélgettünk egy esetleges Fradi-lemezről – folytatta, és elárulta: 13 éves kora óta Fradi-drukker, és azzal, hogy a lemez producere lehetett, megvalósult egy álma. – Mi mindig és mindenben elsők akarunk lenni, amikor lemezt adunk ki, akkor is ez a cél vezérel bennünket – hangsúlyozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke, majd emlékeztetett: több mint három éve kezdtek beszélgetni a lemezről Lotfi Begivel.

 – A művészetben is kell a múzsa csókja, az ihlet, ezért is kellett várni a lemez megszületésére, hogy ilyen jó legyen – folytatta a sportvezető, majd elárulta, hogy kétévente végeztetnek egy felmérést arról, mennyien kedvelik a Ferencvárost.

– A 2,1 millió fradistának szeretnénk örömöt szerezni és az összetartozás érzését adni ezzel a lemezzel. Továbbá azoknak is szól ez a válogatás, akik még nincsenek ebben a kétmilliós táborban, őket szeretnénk megszólítani a zene erejével – folytatta az elnök, aki szerint a lemezre ugyanolyan szükség van, mint a sok más egyesületi ajándéktárgyra a mesekönyvtől az ágyneműhuzatig.

Kubatov Gábor a bemutatón részt vevő előadók – többek között Sipos Péter, Hevesi Tamás, Dér Heni, Kozsó – közül külön köszönetet mondott Rúzsa Magdinak, aki az új stadion avatóján a Himnuszt énekelte.

A nagy Fradi-lemez: a zene ereje! című album online és CD-formátumban jelent meg, 4990 forintért kapható a Fradi Shopban, a labdarúgóbérlettel rendelkező szurkolóknak 15 százalék kedvezményt biztosítanak. A későbbiekben a kifejezetten gyűjtőknek szánt zöld színű bakelit is megjelenik majd száz számozott példányban.

Borítókép: A producer és a klubelnök is elégedett (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.