Sallai Roland helyett Gazdag Dániel kezd Luxemburg ellen

Bár Sallai Roland már felépült arcsérüléséből, a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában Gazdag Dániel kapott helyet csütörtökön a luxemburgi barátságos mérkőzésen.

Magyar Nemzet
2022. 11. 17. 19:02
GAZDAG Dániel
Nemzetek Ligája - Anglia-Magyarország Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

megadta a csütörtök este 20 órakor kezdődő Luxemburg elleni mérkőzés magyar kezdőcsapatát. Középcsatárként a várakozásoknak megfelelően kapott bizalmat a nemzeti együttestől szeptemberben visszavonult helyén, akinek csapatkapitányi szerepét pedig vette át. A sérülés miatt hiányzó helyén Styles Callum szerepel mellett, míg a széleken és a sérülés után visszatért Nagy Zsolt kapott helyet. Kapusposzton a sérült helyett véd, előtte pedig a trió próbálja megakadályozni az ellenfél próbálkozásait.

A Luxemburg fővárosának vadonatúj, tavaly nyáron átadott stadionjában sorra kerülő meccs 20 órakor a belga Jonathan Lardot sípjelére kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata: Dibusz Lang, Orbán, Szalai A. Fiola, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. Szoboszlai, Gazdag – Ádám

Borítókép: most kezdőként bizonyíthat (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.