Amerikából érkezett és zenél az angol válogatott kabalája

Chesney Hawkes beleszeretett az angol válogatottba, és a vonzalom kölcsönös. A labdarúgók állítólag azt szeretnék, ha minden vb-meccsük szünetében fellépne a zenész. A Wales elleni meccsen ez bejött, 3-0-ra nyert Southgate csapata. A West Ham-szurkoló Hawkes már azt tervezi, hogy a Szenegál elleni meccs szünetében is ad koncertet.

Magyar Nemzet
2022. 12. 01. 12:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chesney Hawkes álma teljesült. A szenvedélyes futballőrült, West Ham United-drukker zenész az angol labdarúgó-válogatott Wales elleni csoportmérkőzésén, pontosabban a szünetben zenélt. 

Előadta az 1991-ben kiadott slágerét, a The One and Only című szerzeményt a dohai stadionban, és mit tesz Isten, a második félidőre megtáltosodtak az angolok. 

Az eredeti szám 1991-ből:

két, Phil Foden egy góljával 3-0-ra legyőzték Walest. Hawkes most már állandó szerepre vágyik, ő akar lenni az angol válogatott kabalája, és ehhez az kell, hogy minden olyan meccs szünetében a gitárok közé csapjon, amikor Anglia szerepel. Legközelebb vasárnap Szenegál ellen is szeretne fellépni a szünetben, már csak azért is, mert saját magát a válogatott kabalafigurájának tekinti az 51 éves zenész.

Hawkes a The Sunnak azt is elmondta, hogyan fogadták őt az angol válogatott tagjai. – West Ham-drukker vagyok, az én hősöm, Declan Rice, aki megölelt. Aztán megpaskolt, Phil Foden, Mason Mount, Luke Shaw és a két gólt szerző Marcus Rashford adott egy ötöst. Furcsa, de csodálatos érzés volt, amikor nyújtotta nekem a kezét az öltöző közelében. Ő két évvel fiatalabb, mint a legidősebb gyerekem! – lelkendezett a zenész.

Hawkes elmesélte, hogy a dalai vezették már a slágerlistát, és volt egyéb komoly szakmai elismerésben is része, de olyan eufóriát még semmi sem jelentett neki, mint amikor kedden az angol válogatott mérkőzésének a szünetében zenélhetett. Ezt szeretné minél többször megismételni.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Hawkes maradandó élményt szerzett (Fotó: Sun) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.