Sztankovics üzent a Fradi-szurkolóknak, Leandro a stáb tagja marad

A Ferencváros újabb részleteket közölt labdarúgócsapata szakmai stábjáról. Dejan Sztankovics egyik pályaedzője honfitársa, Nenad Szakics lesz, a másik Leandro de Almeida, aki az elmúlt hetekben Máté Csaba munkáját segítette. Utóbbi pozíciójáról nem közölt részleteket a klub, de az már kiderült, hogy Máté Csaba is a Ferencváros alkalmazásában marad.

Magyar Nemzet
2023. 09. 05. 13:46
Dejan Sztankovics Ferencváros
Fotó: fradi.hu/Micheller Szilvia
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros hétfőn jelentette be, hogy Dejan Sztankovics lett a labdarúgócsapat új vezetőedzője. Kedden az is kiderült, hogy a szerb szakemberrel együtt honfitársa, Nenad Szakics is érkezik, aki a játékosként Bajnokok Ligája-győztes Sztankovics pályaedzője lesz, akárcsak Leandro de Almeida. A brazil születésű, de játékosként a magyar válogatottban szerepelt Leandro az elmúlt hetekben az ideiglenes vezetőedző, Máté Csaba mellett is ellátta ezt a pozíciót. 

Dejan Sztankovics Ferencváros
Immár Dejan Sztankovics a főnök a Ferencváros öltözőjében (Fotó: Fradi.hu/Micheller Szilvia)

Azt már közölte a Ferencváros, hogy Máté Csaba is marad a klub kötelékében, az azonban a keddi klubkommunikációból sem derült ki, hogy milyen feladatkört lát majd el.

Sztankovics további két „saját embert” hoz a ferencvárosi stábba: mostantól Federico Pannoncini erőnléti edző, valamint Vincenzo Sasso videóelemző is a zöld-fehérek sikeréért dolgozik.

Sztankovics az FTC Instagram-oldalán már üzent is a ferencvárosi szurkolóknak.

Borítókép: Dejan Sztankovics, a Ferencváros új vezetőedzője (Fotó: Fradi.hu/Micheller Szilvia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.