Dárdai Pál is értetlenül áll az „őrültségek” előtt

Csalódással végződött a Hertha idei utolsó mérkőzése. Dárdai Pál csapata szombaton nem bírt a Bundesliga sereghajtójával, hazai pályán játszott 0-0-t az Osnabrückkel. Ráadásul a berlini Florian Niederlechner piros lapot kapott, amit ő maga és edzője sem hagyott szó nélkül.

2023. 12. 18. 12:06
Hertha BSC - VfL Osnabrück Dárdai Pál
16 December 2023, Berlin: Soccer: Bundesliga 2, Hertha BSC - VfL Osnabrück, Matchday 17, Olympiastadion. Hertha coach Pal Dardai (r) discusses with referee Patrick Ittrich. Photo: Soeren Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL German Football League and the DFB German Football Association, it is prohibited to utilize or have utilized photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequential images and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Herthának jó esélye volt rá, hogy győzelemmel zárja az évet, mert szombaton a német másodosztály sereghajtóját látta vendégül Berlinben. együttese azonban nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel, 0-0-s döntetlennel ért véget az Osnabrück elleni mérkőzés. Részben emiatt a Hertha csak a hetedik helyről vág majd neki a tavaszi folytatásnak.

Hertha BSC - VfL Osnabrück Dárdai Pál sem értette, miért kapott Niederlechner piros lapot
Dárdai Pál sem értette, miért kapott Niederlechner (képünkön) piros lapot Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/Soeren Stache

A találkozó egyik legemlékezetesebb jelenete gólok híján egy kiállítás volt. Egy félresikerült belépő után Florian Niederlechner mehetett idő előtt zuhanyozni, amit a veterán támadó nagyon nehezen tudott elfogadni. – Srácok, ti őrültek vagytok! Ki…ott videózás! – utalt a német játékos arra, hogy egy VAR-döntés vezetett a piros lapjához.

Mint azt a Ripost kiszúrta, Niederlechner a mérkőzés után már higgadtabban értékelt, azt viszont továbbra sem értette, hogy mivel érdemelte ki a kiállítást. Mestere, Dárdai Pál is értetlenül állt a történtek előtt: – Nem láttam a jelenetet a tévében. Viszont az az érzésem, hogy ez rossz döntés volt a játékvezetőtől. Kétszer is előnyszabályt adott, de aztán pirosat mutatott be. Sajnálom, ez így nem működik – mondta panaszosan a Hertha vezetőedzője.

Borítókép: Dárdai Pál nem értett egyet a bírói döntésekkel (Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/Soeren Stache)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.