Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

A Liverpool a Premier League 35. fordulójában 2-2-es döntetlent játszott a West Ham United otthonában, így tovább csökkent az esélye annak, hogy Jürgen Klopp bajnoki aranyéremmel búcsúzhat a Vörösöktől. Ezt a német szakember számolása is megerősítette a meccs után. Jürgen Klopp elismerte: nem gondolta volna, hogy a West Ham éppen a Liverpool hármas cseréje előtt egyenlít. Talán ez vezetett a heves szóváltáshoz Klopp és Mohamed Szalah között.

2024. 04. 27. 18:42
London, 2024. április 27.
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje, miután 2-2-re végzõdött az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság West Ham United-Liverpool mérkõzése a londoni London Stadionban 2024. április 27-én.
Jürgen Klopp már nem bízik a Liverpool bajnoki címében Fotó: MTI/EPA/Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jürgen Klopp a héten egy győzelmet sem értékelhetett. A Liverpool a szerdai, Everton elleni 2-0-s vereség után szombaton 2-2-es döntetlent játszott a West Ham United ellen, így annak ellenére is marad harmadik a Premier League tabelláján, hogy az Arsenal és a Manchester City is kevesebb meccset játszott a Vörösöknél. Jürgen Klopp és Mohamed Szalah látványosan összeszólalkozott a mérkőzésen, erről nem árult el részleteket a német szakember, arra viszont válaszolt, hogy gondol-e még a bajnoki cím lehetőségére.

ANTONIO, Michail
Michail Antonio egyenlítő góljának Jürgen Klopp és Mohamed Szalah sem örült, de már előtte összevesztek (Fotó: MTI/AP/Kin Cheung)

– Meg kell nyernünk a mérkőzéseinket, a mostanit nem sikerült. 75 pontunk van, 84 lehet, ha megnyerjük a hátralévő meccseinket. Régóta nem volt már elég 84 pont a bajnoki címhez, ha jól gondolom. Sajnálom, nincsenek jobb híreim – mondta Klopp.

A német szakember rossz hírének kiegészítéseként tegyük hozzá: legutóbb a 2015/16-os idényben lett volna elég 84 pont az angol bajnoki címhez, akkor a Leicester City 81 ponttal lett a Premier League aranyérmese.

Mit kifogásolt Jürgen Klopp?

Bár a Liverpool hátrányba került az első félidőben, a német szakember úgy érezte, hogy jól játszott akkor a csapata. Az viszont nem tetszett neki, amit egy-egy kihagyott helyzet után látott.

– A szünetben is beszéltünk róla: a játékosok a karjukkal csapkodtak, bosszankodtak. Sehova nem vezet, ha folyamatosan arra koncentráltunk, hogy egy ideje már nem lőttünk gólt.

Klopp azt is elismerte, hogy elszámította magát. A West Ham éppen azelőtt egyenlített, hogy a Liverpool végrehajtotta volna a hármas cseréjét.

– Nem úgy nézett ki a mérkőzés, hogy hamarosan kiegyenlítenek. Az lett volna a cél, hogy kontroll alatt tartsuk a mérkőzést, bár a harmadik gólt amúgy is megcéloztuk volna. De nem gondoltam volna, hogy gólt fogunk kapni.

Mi történt Jürgen Klopp és Mohamed Szalah között?

A hármas cserekor lépett pályára Mohamed Szalah is, aki nem volt elégedett a helyzetével. Az egyiptomi támadót Darwin Núneznek kellett csitítania, amikor Szalah saját edzőjének ordibált az oldalvonalnál.

Nem meglepő, hogy Klopp szűkszavú volt, amikor az incidensről kérdezték:

Az öltözőben már beszéltünk, részemről az ügy lezárva.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.