Révész Bulcsú az éjszakai műszak után köszönettel gondol a korán kelőkre

Révész Bulcsú szoros meccsen 10-8-ra kikapott James Cahilltől, és kiesett a sznúker-világbajnokság selejtezőjének második fordulójában. A 17 éves magyar játékos a mérkőzés után egyből posztolt, amiből arra következtethetünk, nem csalódásként éli meg a szereplését.

2024. 04. 12. 7:58
RÉVÉSZ Bulcsú
Révész Bulcsú így is kiváló idényt zár Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Révész Bulcsú éjszakába, sőt hajnalba nyúló mérkőzést játszott a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokság selejtezőjének második fordulójában. Végig szorosan alakult a James Cahill elleni találkozó, 8-8-ról indult a hajrá, a magyar játékos sajnos elvesztette az utolsó két frémet, 10-8-ra kikapott, és kiesett.

Révész Bulcsú, sznúker-vb, James Cahill
Révész Bulcsú megállta a helyét a világbajnokságon. Forrás: X

Révész Bulcsú bizonyította, mennyire fontos neki a szurkolók támogatása, rögtön a meccs után ugyanis a következőt posztolta a Facebook-oldalán:

Köszönöm, hogy sokan megvártátok a meccs végét, és azoknak is köszönöm a szurkolást, akik a holnapi munka miatt nem tudtak fent maradni!

– írta a magyar játékos.

Révész Bulcsú már azzal is túlteljesítette az elvárást, hogy az első fordulóban legyőzte az esélyesebb Sean O'Sullivant. James Cahill is ismert alakja a sportágnak. Ő volt az első amatőr játékos, aki 2019-ben a selejtezőből indulva felkerült a vb főtáblájára, ahol még a sznúker regnáló királyát, Ronnie O’Sullivant is legyőzte.

A selejtezők végeztével a világbajnokság április 20-án kezdődik a 32-es főtáblával. Révész Bulcsúval valószínűleg akkor is találkozhatunk – szokás szerint szakkommentátorként.

A magyar játékos így is roppant sikeres idényt zárt, megnyerte a junior világbajnokságot, aminek köszönhetően két évre indulási jogot nyert a profi versenyekre, majd még az U18-as Eb-aranyat is bezsebelte.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.