Albánok támadtak a szerbekre, a miniszterelnök fia sem tudta türtőztetni magát + videó

Nem teltek békében a vasárnapi Szerbia–Anglia Eb-mérkőzést megelőző órák a németországi Gelsenkirchenben. Albán radikálisok és szerb szurkolók akaszkodtak össze egymással, és az összetűzésben Alekszandar Vucsics szerb miniszterelnök fia, Danilo is részt vett volna, ha hagyják.

2024. 06. 17. 11:37
Danilo Vucsicsot vissza kellett fogni
Danilo Vucsicsot vissza kellett fogni Forrás: twitter.com/1f3hh
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerbia és Anglia válogatottjai vasárnap vívtak csatát a futballpályán, amelyből a szigetországiak kerültek ki győztesen, Jude Bellingham góljával dőlt el a meccs. De nem csak a gyepen voltak összecsapások, a két csapat szurkolói, illetve albán radikálisok már órákkal a kezdő sípszó előtt megtalálták egymást Gelsenkirchen utcáin.

Albánok egy csoportja egy bárba ment, ahol a mérkőzésre hangolódó szerb szurkolói csoportra támadtak, akik válaszként többek között székeket kezdtek feléjük dobálni. A szerb miniszterelnök, Alekszandar Vucsics fia, Danilo is a bárban tartózkodott, és videók alapján a csetepatéba is bekapcsolódott volna, ám a testőrei visszafogták őt.

Beszámolók alapján négy személyt előállított a német rendőrség, ketten könnyen megsérültek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.