Varga Barnabásról posztolt a stuttgarti kórház

A Klinikum Stuttgartban műtötték még a skótok elleni Eb-mérkőzésen súlyosan megsérült Varga Barnabást. A németországi kórház most beszámolt a magyar válogatott labdarúgó állapotáról.

2024. 06. 25. 21:07
Varga Barnabás, magyar válogatott, kórház, látogatás, foci Eb 2024
Marco Rossi szövetségi kapitány vezérletével a magyar csapat Varga Barnabás betegágyánál Forrás: X/MLSZ
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Varga Barnabás magyar válogatott labdarúgó jelenleg a stuttgarti kórházban fekszik. Arccsonttörést szenvedett csapata Skócia elleni, vasárnapi, stuttgarti mérkőzésén. Ezt követően a stuttgarti kórházba szállították. A sürgősségi osztályon történő első ellátást követően hétfőn megműtötték a Klinikum Stuttgartban. A stuttgarti kórház száj-, állcsont- és arcsebészeti klinikája nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen műtétek terén. Profi labdarúgók, például Christian Gentner (egykori VfB Stuttgart-játékos) is itt részesült kezelésben súlyos arcsérülése után. Varga műtétje komplikációk nélkül zajlott. A játékost ma meglátogatta magyar válogatott küldöttsége. Varga Barnabás és látogatói többször is köszönetet mondtak a Prof. Dr. Benedicta Beck-Broichsitter vezetésével működő száj-, állcsont- és arcsebészeti klinika munkatársainak a gyors és szakszerű ellátásért. Varga Barnabás várhatóan szerdán hagyhatja el ismét a kórházat. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! – áll a kórház Instagram-bejegyzésében, amit a Metropol szúrt ki.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.