Se karácsony, se török foci nincsen Kevin nélkül

Újra vándorbotot fogott a kezébe Varga Kevin, és visszatér Törökországba: a másodosztályú Ankaragücü labdarúgócsapatában folytatja pályafutását az egy átmulatott éjszaka miatt a Sepsitől elküldött szélső. A 13-szoros válogatott játékosnak ez lesz pályafutása harmadik török klubja.

2024. 09. 09. 18:55
Varga Kevin még a Sepsi mezében Fotó: instagram.com/_kevinvarga
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyugodtan írhatjuk, hogy ez a cikk nem született volna meg, ha a 13-szoros válogatott Varga Kevin – és akkori csapattársa, Kecskés Ákos – bír a vérével, és az előírt pihenés helyett nem az éjszakai bulizást választja. Pedig Varga alapembernek számított a Sepsi OSK csapatánál, ám mivel másnap az edzésre is késve érkezett, előbb a román bajnokság akkori listavezetője, a Craiova elleni meccskeretből maradt ki – a Sepsi 2-1-re kikapott –, majd a szerződését is felbontották. Más lapra tartozik, hogy Vargával együtt Kecskés is repült – ő azóta Cipruson talált magának csapatot –, de nem sokkal később követte őket a válogatott egykori szövetségi kapitánya, Bernd Storck is.

Varga Kevin visszatért Törökországba. Forrás: Facebook/Ankaragücü

Varga a bulizás ellenére nem maradt sokáig csapat nélkül, hiszen a török másodosztályú Ankaragücü labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – a klub négy mérkőzésen szerzett hat pontjával a nyolcadik helyen áll a húszcsapatos bajnokságban –, miután a szabadon igazolható játékossal két évre szóló szerződést kötöttek. A 28 éves, 13-szoros válogatott középpályás leigazolásáról a klub honlapján számoltak be hétfőn. Az egykori debreceni játékos neve nem cseng ismeretlenül Törökországban, hisz korábban megfordult a Kasimpasánál és a Hatayspornál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.