A két magyar válogatott játékos után Storcktól is megvált a Sepsi

A Sepsi OSK labdarúgócsapatának vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Bernd Storck vezetőedzővel.

2024. 09. 05. 11:52
Pascal Jansen (balra) csapata, a Ferencváros ellen júniusban még Bernd Storck irányította a Sepsit Forrás: Fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A székelyföldi klub közösségi oldala csütörtökön felidézte: a 61 éves német szakember – korábbi magyar szövetségi kapitány – tavaly november végén érkezett Sepsiszentgyörgyre és minden versenysorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen irányította a csapatot. Ebben az időszakban az együttes tizenkétszer győzött, nyolcszor döntetlent játszott és tizenkétszer kikapott, írja az MTI. 

A trénerrel májusban kötöttek új, 2025 nyaráig szóló szerződést egyéves hosszabbítási opcióval. A 61 éves Storck tavaly november végén tizedik helyen vette át a sepsiszentgyörgyi együttes irányítását, amely vezetésével bejutott a hatcsapatos felsőházi rájátszásba, ahol végül ötödikként zárt. A mostani idényben ugyanakkor nem teljesített jól: a legutóbbi hat fordulóban mindössze két pontot szerzett a román élvonalban, így nyolc mérkőzést követően a 12. helyen áll. 

A Sepsi OSK az elmúlt napokban a játékosok közül Varga Kevin és Kecskés Ákos szerződését is felbontotta.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.