Sallai már Ronaldo és Messi előtt, ennyit tesz a Galatasaray

Török sajtóértesülések biztosra veszik, hogy Sallai Roland a Süper Lig ma este záruló átigazolási határidejéig a Galatasary futballistája lesz. Ennek hatására a Bundesligából távozóban lévő játékos profilja jelenleg az egész világon a legnézettebb a labdarúgás legnagyobb, átigazolásokkal foglalkozó oldalán, a Transfermarkton.

2024. 09. 13. 16:11
Sallai Roland itt még a Freiburg mezében
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla , Sallai Roland még ma, azaz pénteken távozhat a Freiburg csapatától, amelyet 2018 óta erősít Bundesliga-játékosként. A célállomás pedig a török Galatasaray, amely sajtóhírek szerint külön gépet küldött Németországba a magyar válogatott támadóért, hogy időben átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton és mielőbb aláírhassa a szerződését.

A hivatalos bejelentés cikkünk megjelenéséig még nem történt meg, de hogy mennyire terjed a hír a világban, s gyaníthatóan főleg Törökországban, azt jól mutatja, hogy jelenleg az egész világon Sallai profilja a legnézettebb a labdarúgás legnagyobb, átigazolásokkal foglalkozó oldalán, a Transfermarkton.

Sallai Roland a Transfermarkt címoldalán. Fotó: Transfermarkt

Sallai ezzel többek között az aktuálisan harmadik Cristiano Ronaldo és hatodik Lionel Messi előtt áll a listán. Nem túlzás, a törökök máris lázba jöttek az érkezése miatt, jó eséllyel ugyanis ők nézegetik ilyen nagy mennyiségben a profilját, kíváncsiak, ki lehet a Galatasaray új szerzeménye.

Ha valóban létrejön a megállapodás, Sallai olyan sztárok csapattársa lehet, mint Victor Osimhen és Mauro Icardi.

Közben a nemzetközi átigazolásokban bennfentes Fabrizio Romano is megerősítette Sallai átigazolását, s azt is tudni véli, hogy hatmillió eurót fizet érte a Galatasaray.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.