Albán, lengyel, szerb és horvát játékossal erősítene a Fradi – frissítve

Elsősorban csatárposzton frissítene a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros. A legtöbb kiszemelt az ellenfél kapuja előtt érzi igazán jól magát. Myrto Uzuni már alá is írta a szerződését.

Forrás: Mozzartsport, NSO2020. 07. 17. 11:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Roto Bakurina, Myrto Uzuni, Veljko Birmancsevics és Dominik Furman neve egyelőre nem mond sokat a zöld-fehér szurkolóknak. Ha a horvát, lengyel és szerb lapértesülések beigazolódnak és a Nemzeti Sport Online információi helytállók, akkor nevezett négy labdarúgó hamarosan elkötelezheti magát a Ferencvároshoz. A Lokomotiva Zagrebtől szerződtetett albán Uzuni ma már alá is írt a bajnokcsapathoz.

Bakurina 20 éves, szerepelt a horvát utánpótlás-válogatottakban, a Dinamo Zagrebben egy meccset játszott. Ezt követően klubja kölcsönadta a szlovén első osztályú NK Bravónak, amelyben az első nyolc bajnoki mérkőzésén nyolc gólt szerzett. A mértékadó német Transfermarkt szerint a labdarúgó szerződése 2022-ig szól a Dinamónál, a piaci értékét 150 ezer euróra becsülik.

Szintén az Üllői úton köthet ki a szerb Csukaricski szélsője, Veljko Birmancsevics is. Ő a belgrádi Partizan nevelése, az elmúlt szezonban két gólig és hat gólpasszig jutott, az értékét 1,3 millió euróra becsülik. A szerb Mozzartsport értesülései szerint élénk az érdeklődés a Ferencváros részéről.

Dominik Furman is a Fradi kiszemeltje, legalábbis a lengyel Meczyki szakportál szerint. A lengyel élvonal egyik legjobb középpályásának tartott labdarúgó jelenleg a Wisla Plock alkalmazottja, korábban az olasz Genoában és a francia Toulouse-ban is légióskodott. A 32 éves futballistáért a horvát Hajduk Split és a török Göztepe Izmir is kopogtatott a Plock ajtaján. Velük kell tehát megharcolnia a Fradinak, ha tényleg le akarja igazolni Dominik Furmant.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.